Catta Karlsson
Reikimaster, coach och certifierat medium

Jag har varit medial sedan barnsben, men jag förstod det inte på allvar förrän jag var runt tjugo. Mitt stora intresse är människor och mänskliga relationer. Jag fascineras ständigt över livet och dynamiken människor emellan och med det följer naturligtvis frågan om vad det är som påverkar oss? Varför dras man mer till vissa människor än andra? Jag gick mina första mediala utbildningar i 25-års åldern och har sedan dess fortsatt lära mig något nytt varje dag. Mina andliga guider är ständigt med mig och jag har dessutom många mediala vänner som har följt mig på vägen. Tillsammans har vi utforskat de andliga områdena samt även mänskliga relationer.

Jag och Johan arbetar mycket ihop och har gjort så i många år. Jag är lugn och kommunikativ, och jag står med båda fötterna på jorden. Det är ju trots allt här vi ska leva och verka, även om vi som är mediala, dessutom har fått förmånen att förnimma andra världar. 

Johan Karlsson
Reikimaster och certifierat medium

Jag är född med gummistövlar på fötterna och älskar att vara ute i naturen. Intresset fick jag serverat hemifrån, då båda mina föräldrar hade ett grundmurat intresse för djur och natur. I naturen hittar jag också min återhämtning och kraft när jag behöver fylla på. Jag har alltid vetat att vi inte är ensamma i universum utan är omgivna av andra dimensioner och väsen som vi normalt inte kan se.

Strax efter trettio träffade jag Catta och så småningom gick jag min första utbildning med andlig inriktning. Jag satte successivt ord på saker jag  känt på mig. Tillsammans har jag och Catta fått lära oss även sånt som inte ingår i den traditionella mediala skolan. 

Jag är bra på att lära ut - att hitta människors unika förmågor och styrkor i stort och i smått. Älskar att hjälpa människor växa - ibland genom healing, men också genom att lösa upp blockeringar från tidigare liv som påverkar det liv vi lever idag.