Utforska din egen andlighet

 Är du nyfiken på det mediala området? Kanske undrar du vilka förmågor du har själv? Eller har du kommit längre på din andliga resa redan? Välkommen till oss oavsett var du befinner dig. 

Den här utbildningen är för dig som vill utvecklas medialt och intuitivt. Vi och våra respektive andliga team samarbetar med ditt andliga team för att kunna fånga upp vad  du och gruppen behöver för att utvecklas maximalt. Genom att delta får du både träning och en rejäl puff framåt av magin som gruppen tillsammans skapar. Du kommer att upptäcka nya saker om dig själv i en kärleksfull miljö med högt i tak. Du lär dig samspela med andevärlden på ditt eget unika sätt. Nybörjare eller inte - du kommer att träna på din egen nivå. 


Fördelen med cirkelform framför helgkurser är repetition i mindre doser. 

I början av utbildningen har du ett startsamtal på ca 15 minuter med någon av oss. I slutet av perioden har du ett reflektionssamtal på ca 30 minuter för att stämma av var på din resa du befinner dig.

Vi träffas åtta vardagskvällar 18.30-21.30. Max åtta deltagare. Aktuella datum finner du HÄR.

Andlig workshop

Vi kommer löpande erbjuda möjlighet att fördjupa kunskaperna ytterligare med hjälp av intensivare workshops på helgtid. Dessa kommer att läggas upp tillsammans med våra guider i andevärlden, samt vartefter vi ser behovet hos våra kursdeltagare. 

Möjliga teman, eller kombinationer därav: Tarotkort, guidekontakter, psykometri, pendel, användandet av kristaller, husrensningar, färgernas betydelse, kanalisering från andevärlden och från anförvanter, automatskrift, intuitionsträning och mycket annat. 


Aktuella datum hittar du HÄR.