Reiki healing

Reiki är en holistisk behandlingsmetod där utgångsläget är att kropp och själ utgör en enhet. Detta gör att det är svårt att behandla det "ena" men inte det "andra". Genom att fokuserat ge energi till de områden där man har blockeringar och spänningar, så hjälper man till att lösa upp dessa och återskapa kroppens naturliga flöde.

Reikin verkar på flera plan samtidigt: dels genom den fysiska beröringen som aktiverar “må-bra-hormoner” och dels genom att ge energi till kroppens egna energisystem. 

Våra utbildningar i Reiki kan du gå både för din egen utvecklings skull, men också för att kunna behandla andra. Efter avslutad kurs får du diplom och kurslitteratur med dig hem. Vi följer Förenade Reikiförbundets riktlinjer.

Reikihealing är godkänt av Skatteverket som friskvård.
utbildningar i reiki healing

Reiki Grundkurs

Reiki grundkurs hos oss motsvarar Reiki 1 och Reiki 2. Vi har valt att lägga dem tillsammans då vi upplever att energierna på 2020-talet är snabbare än förr och i stort sett alla vi möter är redo att gå båda samtidigt. På kursen lär du dig att ge dig själv healing. Du kommer att lära dig att behandla andra, du kommer att lära dig hur du på ett säkert sätt skickar healing på distans, och mycket, mycket mer. Vi ses över en helg, fredag till söndag. Behöver du boende i närheten så finns det flera alternativ, fråga oss så hjälper vi er. Kursen är en diplomkurs och du får givetvis litteratur med dig hem efter slutförd kurs. Har du gått Reiki hos oss förut och vill repetera så är du välkommen till ett mycket förmånligt pris. Hör av dig till oss får du veta mer. 

Aktuella datum hittar du HÄR. Max 6 deltagare.

Reikimaster

Har du gått grundkursen, eller motsvarande Reiki 1 och 2 någon annanstans än hos oss och känner dig redo att ta ett steg till? Då kan Reikimasterkursen vara något för dig. Här fördjupar vi oss i Reikikonsten och vi lär oss flera avancerade tekniker att använda. En del väljer att gå den här kursen för sin egen utveckling, andra för att så småningom kunna lära ut Reiki. Vilket motiv du än har så är du välkommen! Vi vill att det ska ha gått minst ett år sedan du gick grundkursen, och du ska ha praktiserat healing till åtminstone husbehov under tiden. Om du inte har det så kan det vara svårt att ta till sig innehållet på ett bra sätt. Är du osäker? Slå en signal så pratar vi om det!

Vi startar en Reikimasterkurs när intresse finns, därför finns det ännu ingen information under aktuella datum. Vill du anmäla intresse redan nu så är du välkommen att göra det HÄR, så kontaktar vi dig.